Снимка БулфотоВъпреки че днес е празник, някои политически партии продължиха своята

...
Снимка БулфотоВъпреки че днес е празник, някои политически партии продължиха своята
Коментари Харесай

Изправи се! Мутри вън! се регистрира в ЦИК за изборите

Снимка Булфото

Въпреки че през днешния ден е празник, някои политически партии продължиха своята работа за изборите. Регистрацията на партии и обединения за парламентарните избори на 11 юли продължава. Днес  " Изправи се! Мутри вън! "  внесе 6000 подписа в ЦИК за регистрация за предварителните парламентарни избори на 11 юли. Това разгласи ръководителят на обединението Мая Манолова.

По думите й подписите са събрани от граждани в София и структурите им в страната.

Манолова предвижда, че в идващия парламент обединението ще имат повече депутатите.

" Нарастването към доверието към " Изправи се! Мутри вън! " провокира нашите съперници да стрелят против обединението, за наслада, с халосни патрони ", съобщи Манолова.

" Продължаваме в същия дух, Не е елементарно да се прави коалиция, ние сме пъстри, само че в това ни е силата. Няма друга такава, която да събира толкоз мощни хора ", разяснява Мая Манолова.

Освен партията на Мая Манолова, през днешния ден в ЦИК се записаха и " Българските патриоти ". Коалицията се състои от ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ.

Представители и на трите обединения в обединението показаха упоритостта за мощно наличие в идващия парламент. Борис Ячев уточни:

" Лидерите ще вземат участие в акцията, няма да вземат участие в листите, както беше казано. Амбицията, с която обединението „ Българските патриоти “ отива на тези избори е за едно доста мощно наличие в идващият български парламент. Ние считаме, че нашето наличие подсигурява непоклатимост ", сподели той, представен от .

Празничният 24 май избраха и от новосформирана коалиция " Ляв съюз за чиста и свята република ".  Председател на обединението е Иван Атанасов, а учредителен секретар – завърналият се в политиката Жан Виденов. 

Крайният период за подаване на заявки за регистрация в Централната изборна комисия е 17:00 часа на 26 май, написа vesti.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР